I Dubai finns det massor av guld...

Välkomna in i diamanternas underbara värld!

Att leta efter den perfekta diamant kan bli tålamodskrävande. För 800AED får du min hjälp, sparar en massa tid och upplevelsen blir rakt igenom positiv.

I Dubai finns det inga skatter och det är en av anledningarna till att diamanter och guld är mycket billigare här än hemma. Allra fördelaktigast är det att handla ädestenar såsom just diamanter och låta en juvelerare infatta den/dom i en vacker ring. Är man riktigt kreativ så ritar man ett eget smycke och låter en guldsmed tillverka det. Arbetet tar i allmänhet några dagar och arbetskostnaden är väldigt låg. Att bära ett helt unikt smycke som är skapat bara för dig med dina egna önskemål som grund känns mycket värdefullt.

När man reser till Dubai och har juveler i tankarna vill man gärna känna sig säker på att man hamnar i rätt affär, får proffesionell service och goda råd inför inköpen. Helst vill man inte förlora dyrbar semestertid genom att irra runt på en massa olika ställen. Man vill också känna sig säker på att man inte betalar mer än man behöver, att ringen blir fin och att diamanten sitter kvar.

Det går 13 juvelbutiker på ett dussin i Dubai och alla har: ”Special price for you my friend”. Jag arbetar med flera butiker och väljer den som stämmer bäst för dig och dina önskemål.

Ju mer man läser om diamanter desto svårare blir det att välja samtidigt som man verkligen vill veta så mycket som möjligt innan man spenderar en stor summa pengar. Innan jag gav mig in i denna vetenskap tänkte jag att en diamant är än diamant och det är bara storleken som avgör priset och kanske färgen. Det är så mycket mer som spelar roll och jag skall göra mitt bästa för vägleda dig inför ditt val. Jag ger råd och bjuder på mina erfarenheter och kunskaper. Jag föreslår smycken och ädelstenar som passar er smak och budget. Självklart får man certifikat på den sten/ar man har köpt. Certifikaten på diamanterna kommer ifrån företag som GIA, IGI och HRD. Inga "konfliktdiamanter" säljs.

Besöket brukar ta två timmar och vi träffas i närheten av butiken och går gemensamt dit. Jag är med er i butiken vid första tillfället men ni hämtar upp och betalar eventuella inköp själva. Vill ni med min hjälp designa ringen i förväg, så att allt är klart när ni kommmer, så funkar det också.

Vill du bara veta priset på just den ring/diamant du har tänkt dig för att kunna jämföra med andra butiker i Dubai och hemma så fixar jag det till en kostnad av 100AED. Om ni sedan önskar köpa "diamantjakttjänsten" drar jag av de 100AED ni redan har betalt.

 

Läs vad kunder sagt om denna tjänsten

 

Dessa texter om diamanter   gör det enklare för er när ni skall ge er ut bland de sprakande juvelerna. När du klickar på länken flyttas du till www.FamilyinDubai.com.

 

 

 

 

Ringar, armband, halsband och örhänge? Ja, tack! I Dubai är diamanterna, guldet och arbetskostnaden mycket billigare än i Sverige.